Invataturile Maicii Eustasia catre dreptcredinciosii ortodocsi


Internetul este de ajutor dreptei credinte
martie 5, 2009, 9:05 pm
Filed under: Amin

Slavit fie Domnul Dumnezeu care in marea lui marinimie a adus acum ceva vreme si in coltul nostru uitat de lume, dar luminat de credinta si smerenie, unealta numita Internet, despre care amarnic s-a crezut atata vreme ca-i de la Satana si ca e menita sa ne tulbure sufletele si sa ne intunece cugetul. Dar mari si necunoscute sunt Caile Lui si vai! cat de mici si nestiutori suntem in ale deslusi, incat iata, ne inselam chiar si atunci cand El ne trimite Binecuvantari… Ca nici Iacov nu l-a recunoscut pe Domnul si i s-a impotrivit si L-a si invins, dar apoi a vazut.

Toate acestea, dragilor, sunt numai incercari pe care El ni le scoate in cale, pentru a ne intari… El ne da puterea sa induram fara sa simtim si sa sinchisim privirile liftelor necredincioase care se uita cu scarba la noi cand cerem bani pentru nevoile sfintei manastiri la gurile de metrou din Bucuresti… ca Domnul a dat lumina ochilor celor nevoiti sa cerseasca, ca sa nu mai cereseasca iar, si cererea de bani pentru sfanta Biserica nu e cersetorie, e felul in care Domnul face cunoscut credinciosilor ca trebuie sa-si dea obolul datorat Lui. Cand Dumnezeu iti scoate in cale o maicuta la metrou, om bun si cu frica Lui, trebuie sa stii ca nu o face degeaba, asa ca supune-te voiei Lui si daruieste! Caci vei primi inapoi insutit si noi vom fi incurajate sa venim mai multe si mai in calea ta.

Caci iata, banii tai nu sunt irositi si asa am putut eu astazi sa incep sa scriu aici, locul unde am sa deslusesc voua ceea ce mi s-a deslusit mie in atatia ani de smerita invatatura si ceea ce vad ca, ocupati cu viata mireana, nu ati aflat.


Lasă un comentariu so far
Lasă un comentariu



Lasă un comentariu