Invataturile Maicii Eustasia catre dreptcredinciosii ortodocsi


Prezervativul, caciula diavolului

Dragilor, si acum voi vorbi cu precadere tinerilor pe care ii incearca satana cu mancarici si draci la care fii satanei, oamenii de stiinta, le-au dat denumirea inofensiva de „hormoni”. Dragilor, azi o sa va spun de ce prezervativul si tot ce se pune intre femeie si barbat atunci cand ei se impreuna, de la diavol este. Ca si impreunarea de placere, fara scopul zamislirii de prunci si impreunarea fara casatorie, dar despre astea vom vorbi alta data.

Am sa incep prin a va spune ca bietele mame, in lumea asta plina de rau, pentru ca se apropie Vremea prezisa de Sfantul Ioan Teologul, au pe buna dreptate teama de boalele cele rele, trimise de Dumnezeu ca sa mai rareasca din pacatosi, nu inainte de a le da chinuri groaznice in care sa se stinga, adica SIDA si altele ca ele. Dumnezeu Sfantul, in marea lui bunatate, a incercat cu sifilis si blenoragie, dar satana a inspirat pe fii sai oamenii de stiinta sa descopere antibioticele si sa ii zadarniceasca planurile, asa incat a trebuit sa vina cu o boala mai rea, la care satana inca nu are leac diavolesc de pus in seringa sau de luat pe gura.

Asadar mamele crestine care si-au invatat bine copiii nu trebuie sa se teama de boale, pentru ca acestea nu napastuiesc decat pacatosii. Iar daca boalele rele ajung la copii nevinovati, e din cauza ca au folosit seringile satanei, de care nu avem nevoie, pentru ca Dumezeu a dat omului leacul Lui, adica postul si rugaciunea smerita.  Asa ca mamele care au copii tineri peste care da napasta cu boale ca SIDA trebuie sa se bucure, ca pe lumea asta ei vor ispasi pacatul, dar pe lumea cealalta se vor bucura mantuiti prin suferita lor la dreapta Tatalui. Cei care pacatuiesc si nu se imbolnavesc ajung in iad.

Nu va fie deci frica de boale, caci ele de la Dumnezeu sunt, pedeapsa pentru pacat.

Asa ca trebuie sa  invatati copilul mai degraba sa nu pacatuiasca decat sa se pazeasca de pedeapsa Domnului. Nu-l incurajati sa pacatuiasca aratandu-i ca poate sa se fereasca de pedeapsa divina in 99% din cazuri, acesta fiind diavolescul procent de eficienta al caciulii satanei care, cum se vede, nu e eficienta 100%.

Dragi tineri, este firesc sa simtiti dorinta, dar ea nu trebuie interpretata drept ceea ce nu este! Pofta trupeasca este felul in care satana profita de fireasca chemare la impreunare crestina sub sfantul zalog al casatoriei, spre zamislirea de prunci! Numai ca satana a pacalit femeia si omul si le-a smintit simtirea in asa fel infricosat incat acuma ei au mintea intunecata de pacaleala placerilor vremelnice in loc sa priveasca inainte, catre lumina Domnului, care numai iubire este! Asa ca pofta asta numai in casatorie o puteti stinge cu binecuvantarea Domnului, spalandu-va de pacate cu sangele femeii in durerile facerii, iar pe femeie o spala preotul cu sfanta Molifta de la o zi, opt zile si patruzeci de zile de la nasterea pruncului. Caci asa de bine le-a randuit bunul Dumnezeu pe toate si noi suntem prea mici si nestiutori sa ne putem impotrivi!

Iar tinerii buni crestini trebuie sa stie ca prezervativul de doua ori pacat este!

O data, pentru ca daca voia Domnului este ca omul sa aiba boale, nu trebuie sa ne impotrivim, caci nu cunoastem maretia Planului Sau si nu-i e dat omului sa faca impotriva lui Dumnezeu! Cei care se impotrivesc se stie ca merg in iad!

Si a doua oara, pentru ca impiedica zamislirea de prunci, lucru ce-l manie pe Dumnezeu mai rau decat impreunarea intre tata si fiica, asa cum stim inca de la Lot, care a zamislit fiicelor sale prunci si din ele a iesit un neam intreg, spre desfatarea Domnului!

Nu cadeti in pacatul catre care va indeamna satana, care va amageste cu o viata usoara, lipsita de pedeapsa cu boale cauzata de pacate si de chinurile facerii si cresterii de copii!

Anunțuri

10 comentarii so far
Lasă un comentariu

Incredibil … la varsta asta mai credeti in fantome si pacate? Uraaaatttt

Comentariu de Fantoma

Fantoma, pacatuiesti cu voie impotriva Sfantului Duh si asta supara pe Dumnezeu foarte, pentru ca Sfantul Duh este parte a Sfintei Treimi, in veci de veac, amin.

Iar varsta mea nu e asa inaintata, calugarita sunt si noi mancam de post si nu irosim noptile cu barbati altii decat Hristos, asa ca ramanem mult timp tinere.

Comentariu de maicaeustasia

irositi noptile cu hritos?asa reiese din ce ati scris!aveti si cuvantul ala urat?aaaaaaaa,cum era,orgasm?

Comentariu de matei

Maica, dar cum facem cand nu gasim nici un barbat care sa vrea sa duca o viata dreapta crestin-ortodoxa? Toti vor desfranare si sex… Si imi este teama de singuratate. Chiar si cei care ar accepta sa nu faca sex inainte de casatorie, tot vor saruturi inainte, si dupa casatorie niciodata nu ar fi de acord cu act sexual doar odata la 4 ani. Nu stiu ce sa fac… Un sfat, va rog. Multumesc, Doamne ajuta!

Comentariu de C.

=)))))

Comentariu de andrei

„Asa ca pofta asta numai in casatorie o puteti stinge cu binecuvantarea Domnului, spalandu-va de pacate cu sangele femeii in durerile facerii,”

DE UNDE LE scoateti?

Erezii.

Comentariu de Ina

BAAAAA…nu exista dumnezeu, te-nchini la pietre!!! Sexul asta daibolic ne mentine frumosi, iar maicutza frumoasa si fara mustata eu n-am vazut! AMIN, asa ca sunt credincios

Comentariu de MEFISTO

ba voi sunteti niste terminati :))

Comentariu de PLM

Se scrie bolile nu boalele

Comentariu de cineva

Gramatica, morfologia, fata mea, sunt de la diavol. Dumnezeu nu vorbeşte gramatical, El caută în sufletul omului şi vorbeşte pe acea limbă nescrisă pe care o găseşte în lăuntru.

Comentariu de maicaeustasia
Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s%d blogeri au apreciat asta: