Invataturile Maicii Eustasia catre dreptcredinciosii ortodocsi


Sfanta Duminica pentru femeie

Dragilor si mai ales dragelor, caci astazi voi vorbi mai ales femeilor credincioase.

O invatatura gresita a ajuns sa se raspandeasca de sute de ani intre crestini, pentru ca vine din vremuri indepartate si oamenii, chiar si cei sfinti si invatati ai marii ortodoxii, n-au stiut judeca asa cum se cuvine. Dar aflati adevarul si cutremurati-va si faceti cum porunceste Dumnezeu!

Invatatura Sfantului Parinte Clement din Alexandria spune ca „Fiecare femeie ar trebui să fie acoperită în ruşine la gândul că e femeie” si asta este trasa din faptul ca Domnul Nostru Isus Hristos a zis ca „bine este pentru om să nu se atingă de femeie” (Corinteni I, 7:1) si chiar de mai dinainte, de la Dalila si Salomeea. Femeia a fost data barbatului ca sa-l spele, sa-l serveasca, sa-l sature si sa-i nasca prunci, cel mai bine de parte barbateasca si numai dupa casatorie. Cele care nasc prunci de parte femeiasca sigur amar au gresit in fata Domnului, sa scoata din pantecul lor asa pedeapsa! Ca a naste o fata ispasire este, o data pentru pacatul mamei, care-l ispaseste pe al mamei ei, si inca o data pentru viata fetei care tot pacatoasa este, prin nastere.

Iar aceea care naste prunci fara sa fie casatorita dupa datina sau face de placere si cu metode de impiedicare ceea ce e randuit de Domnul numai pentru nastere de prunci (sex, adica, dragelor, murdaria murdariilor, Doamne iarta-ma!), desfranata se cheama, nu femeie! Aceea nu numai ca nu trebuie sa aiba odihna in veci, dar urata este ea in fata Domnului Dumnezeul nostru si a Fiului Sau.

Dumnezeu NU a vorbit si femeii cand a zis ca ziua Lui de odihna trebuie respectata! Dumnezeu nu s-ar fi injosit sa vorbeasca pacatoaselor care au intinat sfanta gradina a Edenului calcand voia Domnului si cedand ispitei sarpelui. Porunca privitoare la odihna nu se aplica asadar femeilor decat daca ele sunt fecioare tinere, deci nu sunt inca femei si trebuie sa creasca bine ca sa fie potrivite de neveste barbatilor si daca sunt roabe, adica nu stapanesc nimica si isi ispasesc pacatele prin robie si macar atata bucurie sa aiba, sa se hodineasca prin mila Domnului.

Dar cum sclave nu mai sunt, ca puii satanei au abolit sclavia, femeile nu se mai pot mantui asa si trebuie sa munceasca de indata ce se casatoresc, mai putin maicutele, caci casatoria noastra este duhovniceasca, intru si cu Domnul, Fiul si Duhul, amin, deci suntem scutite.

Caci porunca Dumnezeiasca asa spune: „Ziua a şaptea este ziua de odihnă a Domnului Dumnezeului tău. Să nu faci în ziua aceea nici un lucru: nici tu, nici fiul tău, nici fiica ta, nici robul tău, nici roaba ta, nici boul tău, nici asinul tău, sau alt dobitoc al tău, nici străinul tău care se află la tine, ca să se odihnească robul tău şi roaba ta cum te odihneşti şi tu” (Deuteronom, 5:14). Acelasi lucru este reluat in Iesirea 20:10 si apoi, tot in Iesirea 31:13 Insusi Domnul spune explicit: „”Spune fiilor lui Israel aşa: Băgaţi de seamă să păziţi zilele Mele de odihnă, căci acestea sunt semn între Mine şi voi din neam în neam, ca să ştiţi că Eu sunt Domnul, Cel ce vă sfinţeşte.”

Nu fiicele lui Israel, ci FII! Barbatii sunt cei care tin ziua de odihna! Ei sunt cei binecuvantati de Domnul, care nu au voie sa coasa, sa spele si sa calce in ziua sfanta a odihnei lui Dumnezeu. Caci Omul, adica Barbatul, este asemenea Domnului, dupa chip si asemanare, nu femeia, care e dupa chipul si asemanarea coastei.  Si Omul, adica Barbatul, este cel care tine ziua a saptea, de odihna a Domnului Dumnezeul nostru, pentru ca el este dupa chipul si asemanarea Lui.

Femeia  maritata insa, ca sa se mantuiasca pentru ca s-a nascut femeie si a ispitit barbatul ca sa se casatoreasca pentru ca sa nu arda, cum spune Domnul nostru Isus in Corinteni I, 7:9, adica „Dacă însă nu pot să se înfrâneze, să se căsătorească. Fiindcă mai bine este să se căsătorească, decât să ardă”, si sa le mantuiasca si pe mama si bunica ei, daca acelea mai sunt in viata, trebuie sa trudeasca toate cele sapte zile din cele sapte ale saptamanii de la Domnul.

Asadar, dragelor, daca vreti sa fiti pe placul lui Dumnezeu si sa va mantuiti,  nu carecumva sa puneti lucrul jos in Sfanta Duminica! Mare pacat atrageti asupra capului vostru si daca Dumnezeu se supara tare, veti naste fete! Puneti deci mana si coaseti budigaii barbatului, calcati-i ciorapii si chilotii, faceti-i bucate multe si bune, dar neaparat de post, ca suntem in sfant post al Pastilor, si stergeti praful din casa, ca vin alergiile de primavara si praful curatat alunga stranuturile, ca si rugaciunea, caci stersul prafului de la Dumnezeu este, ca si spalatul parului de la rusine si subtioare, inainte de culcare, atunci cand banuiti ca va vrea barbatul sa le cerceteze pentru zamislirea de prunci.

Cu toate acestea, duminica femeia nu va fi batuta de barbat chiar daca va alege sa pacatuiasca prin lene si va vrea sa sada si sa nu faca nimica pentru ale casei.

Iar 8 Martie este sarbatoarea satanei. Refuzati orice floare si linguseala a barbatului, care numai impreunare vrea, si truditi intru Domnul, ca sa va aflati mantuirea.

Anunțuri

11 comentarii so far
Lasă un comentariu

nebuna.

Comentariu de Eu

SCURT SI LA OBIECT FUTE-TE MULT SI BINE.TARATAURA

Comentariu de PREAFUTACIOSUL

[…] Acest site crestin, scris de maica Eustasia, ne dovedeste inca o data, daca mai era nevoie, adevarul evident. Spun dovada deoarece atunci cand un om prezinta fapte si idei precum aceasta, care sunt conforme cu invataturile crestine, el denota o prezenta a intelepciunii Sfantului Duh in creierul sau. Iata ce ne spune: Invatatura Sfantului Parinte Clement din Alexandria spune ca “Fiecare femeie ar trebui să fie acoperită în ruşine la gândul că e femeie” si asta este trasa din faptul ca Domnul Nostru Isus Hristos a zis ca “bine este pentru om să nu se atingă de femeie” (Corinteni I, 7:1) si chiar de mai dinainte, de la Dalila si Salomeea. Femeia a fost data barbatului ca sa-l spele, sa-l serveasca, sa-l sature si sa-i nasca prunci, cel mai bine de parte barbateasca si numai dupa casatorie. Cele care nasc prunci de parte femeiasca sigur amar au gresit in fata Domnului, sa scoata din pantecul lor asa pedeapsa! Ca a naste o fata ispasire este, o data pentru pacatul mamei, care-l ispaseste pe al mamei ei, si inca o data pentru viata fetei care tot pacatoasa este, prin nastere. […]

Pingback de Femeia inferioara barbatului 4 « Bomba cu Neuroni

Sfantu’ Dement asta stia de legea lui Poe?

Comentariu de Anca

what a load of crap!!! =))))))
lmao
E trist totusi ca aberatiile astea ajung sa fie scrise, si mai grav ajung sa fie citite.
Slava Domnului, sunt o persoana cu discernamant, insa multi nu au asa ceva, iar scrierile bisericesti sunt usor interpretabile, in orice directie 😦

Comentariu de Ioana

n-am citit in viata mea o prostie mai mare. Esti oficial dusa/dus ! Amin

Comentariu de una nemantuita

mi-e rau. Doresc celui/celei care a scris asa o catastrofa sa traiasca intr-o lume de gay, in care barbatii sa reuseasca sa se procreeze intre ei. Plin de pedofili si fetishisti. Sa ti-o tragi in cur !!!!

Comentariu de liberalista

din ce secta face parte muierea asta extremista? m-a speriat! cand o lovi-o Dumnezeu cu o boala peste nas ca sa se smereasca si sa se invete minte ca „femeia dupa legea ei zice scriptura ca trebuie sa TACA! Tu ce faci femeie? Cum iti permiti sa rastalmacesti si pe Sfintii parinti si sfanta Sriptura si sa induci in eroare atata lume? si ce e cu Isus? Se scrie Iisus cu doi de Ii!Din cauza ta o sa vezi tu pe lumea ailalta pe cati i-ai smintit si i-ai indepartat de la credinta! pocaieste-te si puneti cenusa in cap ca te bizui pe mintea ta si te-ai indepartat de Biserica si de invataturile ei! Fratilor nu o luati in seama ca nu stie ce e cu ea, saraca, e inselata si plina de slava desarta!

Comentariu de cristian

Pe cine vrei sa smintesti? Iisus se scrie cu doi de I. Minciuna este gramatica pe care o cunosti si minciuna este ceea ce indemni. Vei fi blestemata sa arzi in iad, vrajitoare!

Comentariu de demi

Dragii mei,
Vă stimez dar aș dori să nu vă rătăciți.
Ziua de închinare săptămânală este ziua a saptea din săptămâna biblică. Săptămâna biblică nu are absolut nimic cu săptămâna păgână. Zilele biblice ale săptămânii creațiunii, și pe timpul lui Moise, apoi Hristos, au fost ziua întâi, a doua…a șasea=ziua pregătirii , și a șaptea. Nu purtau nume de zei și nu erau stabilite de calendarul păgân roman, solar. Era cu totul alt calendar, era calendar lunar-solar corectat cu recolta de orz. Acest calendar are suport biblic. Este proiectat pe cer din ziua a 4-a a creațiunii, ca în Gen 1,14. În calendarul ceresc, ziua Lunii Noi dă „startul” la prima săptămână, la lună și la an. La Dumnezeu este ordine desăvârșită. Zilele stau în săptămâni, săptămânile stau în luni și lunile în ani, anii în ani sabatici și jubiliari chiar în mileniu.( nu ca în calendarul roman actual unde anul nou începe uneori la mijlocul săptămânii, și luna astronomică s-a terminat dar calendarul mai are 5-6 zile).
Anul lunar era cu 10-11 zile mai scurt ca anul solar și atunci la începutul anului (pe calendarul lunar-solar) se verifica recolta de orz. Dacă era în pârgă se începea anul, dacă nu, se mai adăuga o lună ( asta cădea la aproape 3 ani) ceea ce făcea să se regleze anul lunar la anul solar. Așa se face că lunile din calendarul cerului nu fug dintr-un sezon în altul. Și se știe este și sărbătoarea snopului de legănat legată de Paște. Prin sărbători Dumnezeu ne-a pus un fel de ceas divin. Sabatul Domnului este ziua a șaptea, nu sîmbăta, nici duminica, și cade pe fazele lunare. Totdeauna prima zi din lună este Ziua Lunii Noi ( nu face parte din săptămână), dar e zi de închinare, vezi Isaia 66,23 iar pe fazele lunii astronomice cad sabatele astfel: (am văzut1=Luna Nouă ) pe ziua a-8 = prima fază lunară=primul pătrar = , apoi în 15 luna plină= , în 22 ultimul pătrar = , și în 29 faza întunecată=.
Nu credeți? Mergeți în Exod cap 16 și vedeți cum a căzut mana, era 15 =sabat= luna plină când Moise a zis mâine cade pâine din cer, apoi în ziua a șasea mana a căzut dublu=ziua pregătirii=ziua 21 , iar în 22=ziua a șaptea= sabatul= ultimul pătrar, Deci luna astronomică are, ziua 1=Luna nouă, apoi ziua de 8,15,22,29 sabate. Zilele de sabat cad în biblie în aceleași date din lună, sunt fixe. Dumnezeu ne spune „să ne aducem aminte, de ziua de odihnă”. Dacă vezi fazele lunare și le urmărești îți amintești dar dacă vezi doar zilele solare, ce să-ți amintești că sunt la fel, toate, dar dacă te uiți și la lună, ai ce vedea.
Și adventiștii AZS, ar trebui să o știe mai bine decât ceilalți că biserica AZS s-a fondat pe un eveniment istoric calculat pe calendar lunar-solar. Mileriții au calculat pe calendar lunar-solar ziua ispășirii din 22 oct 1844. De ce nu au mers mai departe? Doar ei știu foarte bine că ziua biblică începe la apusul soarelui și că anul nou nu începe iarna. Dar mai mult ar trebui să știe cei ce țin și sărbătorile, că ei se iau după calendarul lunar ca să știe când cade sărbătoarea dar nu se gândesc că nu sunt două calendare cerești. Data de 15 a luni nisan este lună nouă și este și sabat, și este sabat mare ( Ioan 19,31) pentrucă se suprapune și prima zi a Azimilor. La fel este sabat mare ziua a 15-a a lunii a 7-a mozaice, că se suprapune sabatul săptămânal cu prima zi din Sărbătoarea Corturilor.
Deci dragi creștini haideți la Biblie și la adevăr!!! Dumnezeu, Yahshua, este Creatorul și ceasornicul Lui este pe cer. Dumnezeu să vă binecuvânteze”

Comentariu de ana

sunteti eretica

Comentariu de a
Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s%d blogeri au apreciat asta: