Invataturile Maicii Eustasia catre dreptcredinciosii ortodocsi


Pasapoartele fiarei, voia lui Dumnezeu!
martie 5, 2009, 10:32 pm
Filed under: 666

Dragilor, in lumea voastra mireana va temeti, si poate pe buna dreptate, de venirea Apocalipsei, vestita cu exactitate de Sfantul Ioan Teologul inca de acum sute de ani.

Parintele Iustin, bietul, care v-a tulburat sufletele cu asta, e acum in etate si judecata nu-i mai e limpede si sa nu uitam cata suferinta a indurat sufletul si trupul lui in inchisoarea paganilor comunisti. Cum sa nu te sminteasca atata martiriu? Parintele Iustin, care se va sfinti dupa ce va pleca la Domnul, s-a lasat dus de ratacirea fricii si a uitat ca Domnul pe toate le randuieste si nimic nu se savarseste fara de voia Lui. Si la fel sute de dreptcredinciosi care s-au unit ca armata Domnului, sa apere oamenii nestiutori de satana.

Nu-l maniati pe Domnul crezand ca prin protestele voastre omenesti veti intarzia venirea Lui si a Judecatii! Ci bucurie sa fie in inimile voastre si recunostinta si smerenie, caci in sfarsit vremea soseste! Deci fiti cu incredere in Dumnezeu cel Atotputernic si Atotstiutor, ca a Lui e randuiala si omul e dator sa asculte. Nu va fie teama sa imbratisati venirea pasapoartelor cu numarul fiarei in ele, ca asta e semnul ca venirea Lui e aproape. Ca se plineste vointa lui Dumnezeu, in veci fie-I laudat numele, amin.

Ce trebuie bunul crestin sa faca? Un bun crestin nu isi va face astfel de pasapoarte, pentru ca adevar este in spusele Parintelui Iustin – ele sunt ale fiarei si satana sta la panda in cipurile lor. Caci a vazut acestea Sfantul Ioan Teologul: „Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte”. Si semnul chiar va fi pe mana, caci pasapoartele se arata din mana la vama, ca in mana le tinem, si va fi si pe frunte, adica poza omului se pune in pasaport, sa i se vada fata, ochii si fruntea.

Si o sa ziceti „dar cum sa nu am pasaport? ca nu pot iesi din tara!”. Dar nu va ganditi ca Dumnezeu s-a gandit in maretia Lui si la asta si a dat sa se faca Uniunea Europeana in care sa ne vina randul sa intram ca sa nu mai avem nevoie de pasaport la granita? Credeti ca Norvegia degeaba nu e ingaduita de Dumnezeu sa intre si ea in Uniune? Apai va inselati, ca Dumnezeu nimic degeaba nu face! In Norvegia e plin de pagani care se inchina la Thor. Un bun crestin nu merge acolo, nu are ce cauta!  Si Turcia de ce credeti ca nu intra in Uniunea Europeana, desi vrea? Pentru ca turcii sunt pagani si pidosnici si nu degeaba s-a batut cu ei Sfantul Stefan Inseminatorul Moldovei, ziditorul de Lacase ale Domnului! Paganatatea si pidosnicia urate sunt Domnului si un bun crestin nu are a se amesteca intre pagani si homosexuali decat pentru a le arata Calea cea Dreapta! Iar daca aflati vreo tara care este in Uniune dar va pare ca are pagani si homosexuali in ea, sigur planul Domnului e sa-i mantuiasca!

Asa ca bunul crestin se va smeri si va multumi lui Dumnezeu ca in mila lui i-a gasit posibilitate sa se plimbe in lume acolo unde ii este ingaduit si nu va avea nevoie de pasaportul satanei! Iar pasaportul si-l vor face tot cei ce s-au lepadat de Domnul, ca sa ii poata recunoaste si sa se poata lipsi de ei la Judecata din urma.

Reclame

Lasă un comentariu so far
Lasă un comentariu



Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s



%d blogeri au apreciat asta: